Schuifdeuren

Schuifdeuren van ADS EasyDoor worden geheel naar wens en voorkeur in eigen fabriek volledig op maat gemaakt.

Schuifdeuren van ADS EasyDoor worden geheel naar wens in eigen fabriek volledig op maat gemaakt. Alle schuifdeursystemen worden desgewenst geleverd, geplaatst en afgemonteerd. De schuifdeursystemen worden geleverd inclusief deuren, deurlijsten en schuifdeurkommen. Er zijn verschillende uitvoeringen schuifdeuren leverbaar. Hierbij kun  je denken aan beglaasde schuifdeuren, automatische schuifdeuren, handmatig bediende schuifdeuren enz. Voor elke ruimte en elke afmeting kan ADS Easydoor schuifdeuren op maat maken, indien er voldoende zijruimte is. Schuifdeuren hebben het grote voordeel dat zij ruimtebesparend zijn dat weer ten goede komt aan de opslagcapaciteit van het pand.


Beglaasde schuifdeuren

Schuifdeuren die volledig beglaasd zijn worden met name toegepast in stallen, schuren, hallen en showrooms waar daglicht een cruciale rol speelt. De schuifdeuren hoeven niet volledig beglaasd te zijn. Hierin zijn ook verschillende mogelijkheden van toepassing. Deze kunnen in overleg volledig op maat worden gemaakt.


Automatische schuifdeuren

Alle schuifdeuren zijn leverbaar met een schuifsysteem waarmee de schuifdeur automatisch opent en sluit. Dankzij een intelligente en snelle obstakelherkenning openen en sluiten de schuifdeuren automatisch en veilig.


Extra opties schuifdeuren

Door de ontwikkeling van nieuwe technologieën zijn er meerdere toepassingen mogelijk voor de automatisering van schuifdeuren. Met name extra opties op het gebied van sensortechnologie die de veiligheid en gebruikersgemak van schuifdeuren vergroot. Extra opties waar de schuifdeuren uitgebreid mee kunnen worden zijn:

Voor veiligheid

• Fotocelbeveiliging: bij onderbreking van de infraroodstraal wordt de open/sluit cyclus afgebroken
• Lichtgordijn: bij detectie van objecten door de 2 strippen (lichtgordijnen) die in de dagmaat geplaatst zijn opent de deur automatisch
• Tegenverkeersregeling: aan weerszijde wordt een verkeerslicht geplaatst die aangeeft wie er mag rijden
• Waarschuwingslampen: visueel en audio uitvoeringen mogelijk

Voor comfort
• Afstandbediening: voor het bedienen van de industriedeuren
• Automatisch sluiten: deur sluit automatisch na instelbare tijd
• Radar: bij detectie voertuig opent de deur automatisch
• Inductielussen: bij detectie voertuig opent de deur automatisch

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then