Overheaddeuren

Overheaddeuren op maat. De deuren van ADS Easydoor zijn veilig, duurzaam en kostenbesparend.

Bij het vinden van de juiste overheaddeur zijn veiligheid, duurzaamheid, maatwerk en uitstraling belangrijke aspecten waarnaar gekeken moet worden. ADS Easydoor biedt goed geïsoleerde, ruimtebesparende overheaddeuren aan. Zo zorgt ADS Easydoor ervoor dat de volledige bovenruimte benut wordt. Met de jarenlange ervaring en deskundigheid van zijn werknemers is ADS Easydoor in staat om in haast ‘onmogelijke’ ruimtes een overheaddeur te plaatsen. ADS Easydoor gaat verder waar anderen afhaken. Door het gebruik van overheaddeuren vergroot je de veiligheid, opslagcapaciteit en gebruikersgemak van het pand.

Uitvoeringen overheaddeuren

Er is keuze uit diverse uitvoeringen, afwerkingen, bedieningen en inbouwmogelijkheden. Daarom wordt er bij ADS Easydoor goed gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. In overleg wordt dan een overheaddeur op maat samengesteld. Bij inbouwmogelijkheden moet je denken aan de verschillende heffingen, waar de deur heen gaat als hij zich opent. Naast de standaard heffing zijn ook extra heffing, verticale heffing, daklijnvolgende heffing en lage heffing leverbaar. Overheaddeuren worden standaard opgebouwd uit (isolatie)panelen, zijgeleiding, verenpakket en afdichtingen. Alle overheaddeuren zijn standaard voorzien van gepoedercoate rails en endcaps. RVS uitvoeringen zijn op verzoek ook mogelijk.  Andere opties zijn een loopdeur, glassecties, kijkvensters en/of ventilatieroosters.  Op deze website staan verschillende foto’s van verschillende uitvoeringen.

Extra opties overheaddeuren

Door de ontwikkeling van nieuwe technologieën zijn er meerdere toepassingen mogelijk voor de automatisering van overheaddeuren. Met name extra opties op het gebied van sensortechnologie die de veiligheid en gebruikersgemak van overheaddeuren vergroot. Extra opties waar de overheaddeuren uitgebreid mee kunnen worden zijn:

Voor veiligheid
• Fotocelbeveiliging: bij onderbreking van de infraroodstraal wordt de open/sluit cyclus afgebroken
• Lichtlijst: bij detectie van objecten door de 2 strippen (lichtgordijnen) die in de dagmaat geplaatst zijn opent de deur automatisch
• Tegenverkeersregeling: aan weerszijde wordt een verkeerslicht geplaatst die aangeeft wie er mag rijden
• Waarschuwingslampen: visueel en audio uitvoeringen mogelijk

Voor comfort
• Afstandbediening: voor het bedienen van de industriedeuren
• Automatisch sluiten: deur sluit automatisch na instelbare tijd
• Radar: bij detectie voertuig opent de deur automatisch, d.m.v zelf in te stellen schakelaar sluit de deur weer
• Inductielussen: bij detectie voertuig opent deur automatisch

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then