Loopdeuren

ADS EasyDoors heeft verschillende loopdeuren in het assortiment.

Indien uw pand te smal is voor een garage- of industriedeur met een aparte zijdeur dan adviseren wij een deur met een geïntegreerde loopdeur. Een loopdeur die netjes afgewerkt is en opgaat in de gewone deur. Hierdoor hoeft u niet in te leveren op het loopcomfort zonder dat u de garage- of industriedeur helemaal hoeft te openen. Door een geïntegreerde loopdeur worden tocht, warmte- en energieverlies tot een minimum beperkt. Een loopdeur zorgt ervoor dat u sneller toegang heeft tot het pand wat het gebruikersgemak van de deur vergroot.

Toepassingen loopdeuren

ADS EasyDoors heeft verschillende loopdeuren in het assortiment. Zo heeft ADS EasyDoor industriedeuren met loopdeur en garagedeuren met loopdeur. Voor alle toepassingen behoort een loopdeur tot de mogelijkheid. Ook voor brandwerende deuren is een loopdeur mogelijk zonder dat dit de veiligheid van mensen en materialen verminderd. Brandwerende deuren zorgen ervoor dat branden zich niet zo snel verspreiden en snel overslaan naar andere bedrijfsruimtes.

Afmeting loopdeur

De netto doorloophoogte van een geïntegreerde loopdeur is afhankelijk van de bestelmaathoogte en/of uitvoering. In overleg wordt de loopdeur op maat gemaakt.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then