Industriedeuren

ADS EasyDoor biedt verschillende oplossingen op basis van uw pand, verkeersintensiteit, isolatie, type voertuig, enz.

Industriedeuren worden met name gebruikt voor grote magazijnhallen, industriecomplexen, productieruimtes, distributiecentra, enz. Voor deze ruimtes is het van belang dat de deuren goed zijn geïsoleerd en bijdrage aan de veiligheid van het pand. ADS EasyDoor maakt gebruik van uitstekende materialen die hier zorg voor dragen. Voor elke ruimte en elke afmeting kan ADS Easydoor een industriedeur op maat maken. De industriedeuren zijn voorzien van een krachtige 400 volt motor.

Duurzaamheid en veiligheid industriedeuren

Duurzaamheid en veiligheid staan centraal bij ADS Easydoors. Door het gebruik van uitstekende materialen zijn de industriedeuren van ADS Easydoors erg duurzaam. Voor de veiligheid maakt ADS Easydoors onder meer gebruik van onderloop beveiliging, slapkabel beveiliging en kabelbreuk beveiliging.

Extra opties industriedeuren

Door de ontwikkeling van nieuwe technologieën zijn er meerdere toepassingen mogelijk voor de automatisering van industriedeuren. Met name extra opties op het gebied van sensortechnologie die de veiligheid en gebruikersgemak van industriedeuren vergroot. Extra opties waar de industriedeuren uitgebreid mee kunnen worden zijn:

Voor veiligheid
• Fotocelbeveiliging: bij onderbreking van de infraroodstraal wordt de open/sluit cyclus afgebroken
• Lichtgordijn: bij detectie van objecten door de 2 strippen (lichtgordijnen) die in de dagmaat geplaatst zijn opent de deur automatisch
• Tegenverkeersregeling: aan weerszijde wordt een verkeerslicht geplaatst die aangeeft wie er mag rijden
• Waarschuwingslampen: visueel en audio uitvoeringen mogelijk

Voor comfort
• Afstandbediening: voor het bedienen van de industriedeuren
• Automatisch sluiten: deur sluit automatisch na instelbare tijd
• Radar: bij detectie voertuig opent de deur automatisch
• Inductielussen: bij detectie voertuig opent de deur automatisch

Categorieën industriedeuren
Onze industriedeuren die wij aanbieden hebben we onderverdeeld in 6 categorieën. Deze zijn overheaddeurenroldeurenschuifdeurenloopdeurensnelloopdeuren en branddeuren. Onder het kopje producten staan deze categorieën apart beschreven met de daarbij behorende deuren die wij in die categorie aanbieden.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then