Dock equipment

Door het gebruik van levellers, shelters en beton elementen kunnen vrachtwagens eenvoudiger laden en lossen.

Onder dock equipment verstaan we levellers, shelters en prefab betonbakken. ADS Easydoor heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat vrachtauto’s makkelijk en veilig kunnen laden en lossen. Doordat de vrachtwagen direct in verbinding staat met het pand wordt het laad en los proces aanzienlijk vereenvoudigd wat een behoorlijke tijd- en kostenbesparing oplevert.

Levellers en shelters
Levellers overbruggen de opening tussen de vrachtwagen en het laadperron. Hierbij compenseren ze het hoogteverschil tussen het laadperron en de laadvloer. Shelters beschermen de buitenzijde van het gebouw gedurende het hele laad- en los proces. Hoogwaardige docklevellers, dockshelters en speciale oplossingen zijn het resultaat van de nieuwste fabricagetechnieken en jarenlange ervaring die ADS Easydoors heeft op het gebied van dock equipment. De hoge eisen aan huidige laad- en losstations zorgen ervoor dat er nauwkeurige afstemming van alle betrokken systeembestanddelen moeten zijn.

Inbouwmogelijkheden dock equipment
Vanwege klant specifieke wensen en bouwkundige elementen worden er een groot aantal inbouwmogelijkheden geboden, zoals een inhangframe, boxmodel, voorzetframe en laadhuis. ADS EasyDoor biedt verschillende oplossingen op basis van uw pand, verkeersintensiteit, isolatie, type voertuig, enz. De levellers, shelters en betonelementen van ADS EasyDoor kunnen worden aangepast aan uw specifieke wensen en behoeften. Tevens is er de mogelijkheid om prefab betonbakken te leveren.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then