Branddeuren

Branddeuren hebben een hogere weerstand tegen de inwerking van vuur.

Openingen in de muren van uw pand zijn kwetsbare punten op het gebied van brandveiligheid. Deze vragen dan ook om extra bescherming. Branddeuren zijn de oplossing om deze kwetsbare punten op te vangen en de veiligheid voor mensen en materialen te vergroten. Branddeuren hebben een bepaalde weerstand tegen de inwerking van vuur. De branddeuren zijn hierdoor beter in staat om bij doorslaande brand de hitte voor een bepaalde tijd tegen te gaan dan de conventionele deuren. Hierdoor ontstaat er de mogelijkheid om een deel van het gebouw op een brandveilige manier voor een bepaalde tijd af te sluiten zodat er veilige vluchtwegen ontstaan.

Keurmerken branddeuren en brandveiligheid
Service, kwaliteit en veiligheid van branddeuren staan centraal bij ADS Easydoor. Alle branddeuren van ADS EasyDoor zijn SKG getest en voldoen aan de eisen die de brandweer en verzekeraars stellen aan een branddeur. SKG is een onafhankelijke organisatie die producten keurt op brandveiligheid en inbraakwerendheid. Een keurmerk van deze instelling betekend dat de beloofde specificaties worden waargemaakt.

Vrijblijvend advies branddeuren en brandveiligheid
Conform de wettelijke voorschriften voor branddeuren zijn deze gedurende 60, 90 of 120 minuten brandwerend. Omdat deze voorschriften per pand verschillen en jarenlang ervaring hebben op dit gebied, treden wij ook op als adviseur. Bent u benieuwd of uw bedrijfspand aan de gestelde eisen voldoet? Onze experts bekijken graag uw situatie om met passende oplossingen voor brandveiligheid te komen.

a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then