Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

U koopt direct bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!

Roldeuren kopen


Roldeuren bestaan uit horizontale lamellen die zich boven de deuropening oprollen, vaak in een wikkelbuis. Dit principe wordt ook toegepast in rolluiken voor woningen en winkeletalages en rolgaragedeuren.

Roldeuren vormen een ideale oplossing voor bedrijfshallen waarin te weinig ruimte is voor een overheaddeur, die langs rails omhoog schuift. ADS Easydoor is uw leverancier van roldeuren in allerlei uitvoeringen en alle gewenste kleuren.

Altijd een oplossing op maat

Klanttevredenheid vinden wij zeer belangrijk. Omdat iedere bedrijfsruimte weer anders is, bieden wij roldeuren op maat. Wanneer u contact met ons zoekt, nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en eisen te bespreken. Wij bieden u vervolgens een oplossing die past bij uw budget.

Andere typen deuren

Roldeuren bieden heel wat voordelen, maar de isolatiewaarde is laag omdat de lamellen dun dienen te zijn om op de rol te passen. Voor het scheiden van binnenruimten zijn ze goed geschikt, maar voor contact met de buitenlucht is het verstandiger om voor compactdeuren of overheaddeuren te kiezen. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw situatie.

Meer weten? Neem voor informatie over de prijzen of mogelijikheden contact met ons op. Dat kan door middel van het offerteformulier, maar ook telefonisch via tel. +31 (0) 413 355 444.

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: