Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

U koopt direct bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!

Roldeuren voor mooie prijzen bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!


Gunstiger prijzen met roldeuren

Roldeuren behoren tot de meest eenvoudige garagedeuren. Bij het openen rolt de deur simpelweg op boven de opening. Ze zijn daarom van flexibel materiaal. Dat maakt ze minder robuust dan veel van onze andere deuren.

Het voordeel ligt met name in de kosten. De prijzen van roldeuren zijn door de eenvoudige installatie en het type materiaal lager dan die van andere garagedeuren.

Roldeuren op maat gemaakt

De meeste van onze deuren maken we van hoogwaardig aluminium. Dat geeft het extra stevigheid en dikte. Normaal zijn dat voordelige kenmerken maar voor rolluiken zijn ze minder geschikt.

Daarom we gebruiken we materiaal dat beter op te rollen is. Dat materiaal is niet zo duur als het gebruikelijke aluminium. Daar vallen de prijzen voor rolluiken een stuk lager uit.

Bij Easy Door maken we garagedeuren op maat. Heeft u een idee, neem dan gerust contact met ons op. Op basis van wat u zoekt kunnen we u dan meteen meer informatie over de prijzen van onze roldeuren geven.

Een ander type garagedeur?

Roldeuren zijn voordelig door de eenvoudige constructie en de lage prijzen. U heeft relatief weinig ruimte en moeite nodig o meen roldeur te laten installeren. Maar een roldeur mist wel de stevigheid en isolerende werking van onze andere garagedeuren.

Bent u juist op zoek naar de stevigheid van onze Aluminium Door Systems? Dan loont het om u te verdiepen in de rest van ons aanbod garagedeuren. Er is een aantal verschillende opties om uw loods of garagedeur goed af te sluiten.

Overheaddeuren schuiven bij het openen bijvoorbeeld ook naar boven. Door de stevige, dikke panelen is het alleen onmogelijk om deze op te rollen. Ze schuiven met een rails over het plafond. Dat betekent wel dat die ruimte beschikbaar moet zijn.

Is er geen ruimte voor zo’n overheaddeur dan kunt u nog andere schuifdeuren proberen. Ben u zich aan het oriënteren op het gebied van al deze mogelijkheden? Of heeft u al een idee en heeft u informatie nodig over concrete details? Neem dan gerust contact met ons op voor professioneel advies.

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: