Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

U koopt direct bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!

Overheaddeuren kopen bij ons als producent


Overheaddeuren zijn sectionaaldeuren die langs rails aan het plafond omhoog gaan. Dit in tegenstelling tot roldeuren, die zichzelf boven de deuropening oprollen. Nu zult u zeggen: waarom zou ik voor zo’n ruimte-opslokkende overheaddeur moeten kiezen? Welnu, de isolerende waarde van overheaddeuren is veel hoger dan die van. En dat is belangrijk wanneer u de binnentemperatuur in uw bedrijfshal zoveel mogelijk op peil wilt houden.

Alternatieven voor overheaddeuren

Het voordeel van de roldeur is de ruimtebesparing, terwijl overheaddeuren goed isoleren. Maar is het niet mogelijk om beide voordelen in één sectionaaldeur te combineren? Wij brengen inmiddels een deur uit die deze twee vliegen in één klap slaat: de compactdeur. Deze vouwt zich op boven de deuropening, maar is dik genoeg voor maximale isolatie. Onze experts bekijken graag samen met u wat de beste oplossing voor uw situatie is, uiteraard rekening houdend met uw budget.

Wat is de prijs?

Overheaddeuren zijn niet de goedkoopste deuren, maar deze investering verdient u op de lange termijn zeker terug. Omdat wij ons voor kunnen stellen dat de prijs een doorslaggevende factor is, nodigen wij u uit om een offerte aan te vragen. Wij zullen u prettig verrassen met een concurrerende prijs. Bellen kan natuurlijk ook: u bereikt ons op +31 (0) 413 355 444.

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: