Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

U koopt direct bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!

Overheaddeur


De overheaddeur is een industriedeur die ideaal is voor bedrijven. Waarbij roldeuren zichzelf in een ‘pakketje’ boven de deuropening oprollen, is voor een overheaddeur een railsysteem nodig. Hiervoor is de nodige ruimte aan het plafond nodig, maar daar krijgt u wel een groot voordeel voor terug: overheaddeuren hebben een hoge isolatiewaarde en houden kou of warmte dan ook stukken beter buiten de bedrijfshal dan deuren die met een rol werken.

Ook voor andere garagedeuren

Een nieuw product is de compactdeur. Deze combineert de goede isolerende eigenschappen van de overheaddeur met de ruimtebesparing van een roldeur. ADS Easydoor biedt deze en andere sectionaaldeuren aan bedrijven en particulieren. Uiteraard gaan wij uitgebreid met onze klanten om de tafel zitten om hun wensen duidelijk te krijgen. Vervolgens maken wij een ontwerp. Na goedkeuring van u begint de productiefase en daarna monteren wij de deur bij u ter plekke. Ook voor periodiek onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag een offerte aan

Heeft u belangstelling in een overheaddeur of één van onze andere deuren? De experts van ADS Easydoor bespreken graag de beste oplossing voor uw situatie. Vul het offerteformulier in voor meer duidelijkheid over de prijzen van onze garagedeuren of bel ons op tel. +31 (0) 413 355 444.

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: