Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

U koopt direct bij ons als producent, dus garantie gegarandeerd!

Garagedeur kopen


Wilt u uw auto een veilige parkeerplaats gunnen, buiten bereik van de elementen en mensen met kwade bedoelingen? De garage bij uw huis is hiervoor de ideale plek, mits de garagedeur van goede kwaliteit is en het politie-keurmerk bezit. ADS Easydoor levert oersterke sectionaaldeuren en overheaddeuren aan zowel particulieren als bedrijven. Deze gaan gemakkelijk tientallen jaren mee.

Ontwerp, installatie en onderhoud

Iedere garage is weer anders. Daarom ontwerpen wij uw garagedeur op maat. Samen met u kijken we naar de beste oplossing in uw situatie, gebaseerd op uw unieke wensen en persoonlijke budget. Wilt u een garagedeur met loopdeur? Dat kan. Wenst u hem met een afstandsbediening te kunnen openen? Geen probleem.

Na het ontwerp en de fabricage monteren en plaatsen wij uw garagedeur ter plekke. En om ervoor te zorgen dat de levensduur maximaal is, bieden wij u graag een passend onderhoudscontract aan. Zo haalt u het meeste uit uw garagedeur.

Offerte aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag dan een offerte aan. Gebruik het formulier om een ruwe of gedetailleerde beschrijving van uw eisen te geven en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Bellen mag natuurlijk ook. U bereikt ADS Easydoor op tel. +31 (0) 413 355 444.

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: