Deurcalculator

€455,- (indicatieprijs exclusief)

Acties en nieuwsberichten ADS EasyDoor

Nieuws


EasyGmbH presenteert de nieuwe besturing voor een krachtige motor met krachtbeveiliging en snelheidsregelaar: de EasyDriveControl!

Geplaatst op: 2015-02-06

Bij de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten staan duurzaamheid en veiligheid centraal bij ADS EasyDoor en EasyGmbH.

De volgende primeurs maken dan ook hun opwachting in Stuttgart:

de EasyDriveControl (EDC) is een krachtige motor: het nieuwste op het gebied van motoren voor de aandrijving van sectionale deuren. De EDC is ontwikkeld door één van onze divisies nl.  EasyGmbH in Duitsland. De motoren zijn uitgerust met een nieuw besturingssysteem en hebben een uitzonderlijk hoog vermogen. De nieuwste besturing met krachtherkenning en geïntegreerde krachtbeveiliging waardoor de spiraalkabel en DW-schakelaar overbodig zijn. Daarnaast is de motor voorzien van een snelheidsregelaar en is leverbaar met 230V en 380V aansluiting. Een innovatief product geheel gericht op het gebruikersgemak van de consument. De EDC met krachtherkenning, is als enigste in de markt dat TÜV gecertificeerd is. Zo bent u niet alleen zeker van de betrouwbaarheid van de motor, maar ook van de veiligheid.

Misschien heeft u er al van gehoord; de Normstyle garagedeuren!
De Normstyle garagedeur gaat pas eind 2015 in productie, maar ADS EasyDoor wil het publiek nu al tonen wat het van deze deur kan verwachten. Deze garagedeuren hebben een uniek design, een strakke structuur en een eigen karakter. Meer informatie over deze deur volgt.

And last but not least, een deur die al grote indruk heeft gemaakt niet alleen bij het publiek maar ook bij zijn concurrenten en die al op een eerdere editie van de internationale vakbeurs is verschenen; een nieuw concept industriedeur in de vorm van een vouwdeur. Een revolutionaire concept die naar verwachting de traditionele deur gaat vervangen. De isolatiewaarde van deze deur is tot 20% hoger dan de traditionele industriedeur, ze zijn onderhoudsarm en hebben een levenslange garantie. Oersterk! De panelen zijn 630mm hoog en 50mm dik.

De R+T vakbeurs in Stuttgart is een internationale vakbeurs waar gerenommeerde bedrijven de nieuwste ontwikkelingen tonen op het gebied van garagedeuren, industriedeuren en rolluiken. ADS EasyDoor zal te vinden zijn op deze beurs in HAL 4 STAND B41. Op de laatste editie in 2012 namen 817 ondernemingen deel uit 42 landen. Meer dan 60.000 hooggekwalificeerde bezoekers uit de gehele wereld bezochten deze toonaangevende beurs voor de branche dat om de drie jaar in Stuttgart wordt gehouden. De cyclus van eens in de drie jaar geeft een garantie op échte noviteiten, omdat die tussenliggende tijd nodig is voor technologische ontwikkelingen, zoals de EasyDriveControl van ADS EasyDoor. De beursorganisatie viert haar vijftigjarige jubileum. Gouden tijden, ook voor de branche door de combinatie van design, functionaliteit, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Begrippen die ADS EasyDoor ook nastreeft bij de productie van nieuwe innovatieve producten.


Recente berichten

Contact & Route


ADS Easydoor
De Amert 208
5462 GH Veghel
Nederland
+31 (0) 413 355444
info@adseasydoor.nl
www.adseasydoor.nl

Wij zijn bereikbaar op werkdagen van ‘s ochtends 08:30 uur tot ’s middags 17:30 uur.

Bel mij terug


Contact met ons onemen maar het komt nu niet zo goed uit? Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u terug op een voor uw geschikt moment: